Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ko Bi Reko Cuda Da Se Dese / Ko Bi Reko Cuda Da Se Dese Miljacka Puna Riba Crna Hronika Bih / Jednom si rekla nisi porekla da sam za tebe jedini mene si zvala a srce dala drugome da ga .

Evo nekoliko zivotopisa kljucnih rijeci koji ce vam pomoci da pronadete svoje pretrazivanje, vlasnik autorskih prava izvorni je vlasnik, ovaj blog ne posjeduje autorska prava za ovu sliku ili post, ali ovaj blog sazima odabir kljucnih rijeci koje trazite s nekih pouzdanih blogova i dobri blogovi, nadam se da ce vam ovo puno pomoci

Da ne mogu tebi doć' da ne mogu ulicom ti proć' ko bi rek'o čuda da se dese Da ne mogu tebi doć' da ne mogu ulicom ti proć' (x2). 'ko bi reko čuda da se dese | d g g/f# | pa da miljacka mostove odnese | em am | 2x Ko bi rek'o čuda da se dese. Jednom si rekla, nisi porekla, da sam za tebe jedini, mene si zvala, a srce dala, drugome da ga isprosi.

Mene si zvala, a srce dala drugome da ga isprosi. Danilo TadiÑ› Danilo Daki4 Twitter
Izfor : pbs.twimg.com
Da ne mogu tebi doć' da ne mogu ulicom ti proć' ko bi rek'o čuda da se dese Jednom si rekla, nisi porekla, da sam za tebe jedini, mene si zvala, a srce dala, drugome da ga isprosi. Stihovi ko bi reko čuda da se dese, pa da miljacka mostove odnese inspirirali su ekipu na tviteru, a mnogi se šale da je halid bešlić . 'ko bi rek'o čuda da se dese, pa miljacka mostove odnese da ne mogu tebi doć', da ne mogu ulicom ti proć. A srce dala drugome da ga isprosi ko bi rek o cuda da se dese pa miljacka mostove odnese da ne mogu tebi doc da ne mogu ulicom ti proc . Ko bi rek'o cuda da se dese, . 'ko bi reko čuda da se dese | d g g/f# | pa da miljacka mostove odnese | em am | 2x Da ne mogu tebi doć' da ne mogu ulicom ti proć' (x2).

Ko bi reko` cuda da se dese da miljacka mostove odnese da ne mogu tebi doc` da ne mogu ulicom ti proc`.

Traženi akord će se prikazati ovdje. Stihovi ko bi reko čuda da se dese, pa da miljacka mostove odnese inspirirali su ekipu na tviteru, a mnogi se šale da je halid bešlić . Jednom si rekla nisi porekla da sam za tebe jedini mene si zvala a srce dala drugome da ga . 'ko bi reko čuda da se dese | d g g/f# | pa da miljacka mostove odnese | em am | 2x Jednom si rekla, nisi porekla, da sam za tebe jedini, mene si zvala, a srce dala, drugome da ga isprosi. Da ne mogu tebi doć' da ne mogu ulicom ti proć' (x2). 'ko bi rek'o čuda da se dese, pa miljacka mostove odnese da ne mogu tebi doć', da ne mogu ulicom ti proć. Mene si zvala, a srce dala drugome da ga isprosi. Ko bi reko cuda da se dese lyrics. Ko bi rek'o cuda da se dese, . Ko bi rek'o čuda da se dese. Ko bi reko` cuda da se dese da miljacka mostove odnese da ne mogu tebi doc` da ne mogu ulicom ti proc`. Da ne mogu tebi doć' da ne mogu ulicom ti proć' ko bi rek'o čuda da se dese

'ko bi rek'o čuda da se dese, pa miljacka mostove odnese da ne mogu tebi doć', da ne mogu ulicom ti proć. Traženi akord će se prikazati ovdje. Ko bi reko` cuda da se dese da miljacka mostove odnese da ne mogu tebi doc` da ne mogu ulicom ti proc`. A srce dala drugome da ga isprosi ko bi rek o cuda da se dese pa miljacka mostove odnese da ne mogu tebi doc da ne mogu ulicom ti proc . Da ne mogu tebi doć' da ne mogu ulicom ti proć' (x2).

'ko bi rek'o čuda da se dese, pa miljacka mostove odnese da ne mogu tebi doć', da ne mogu ulicom ti proć. Nez Kobi Reko Cuda Da Se Dese Video Mentes Hatkara
Izfor : i.ytimg.com
'ko bi rek'o čuda da se dese, pa miljacka mostove odnese da ne mogu tebi doć', da ne mogu ulicom ti proć. Traženi akord će se prikazati ovdje. Ja sve ove noći, cekam kad ćeš doći Ko bi reko` cuda da se dese da miljacka mostove odnese da ne mogu tebi doc` da ne mogu ulicom ti proc`. Mene si zvala, a srce dala drugome da ga isprosi. Ko bi rek'o cuda da se dese, . Ko bi reko cuda da se dese,pa miljacka mostove odnesa, da ne mogu tebi doc',da ne mogu ulicom ti proc'. Jednom si rekla, nisi porekla, da sam za tebe jedini, mene si zvala, a srce dala, drugome da ga isprosi.

Mene si zvala, a srce dala drugome da ga isprosi.

Ko bi rek'o čuda da se dese. Ja sve ove noći, cekam kad ćeš doći Ko bi rek'o cuda da se dese, . Traženi akord će se prikazati ovdje. Da ne mogu tebi doć' da ne mogu ulicom ti proć' (x2). 'ko bi rek'o čuda da se dese, pa miljacka mostove odnese da ne mogu tebi doć', da ne mogu ulicom ti proć. Ko bi reko cuda da se dese lyrics. Ko bi rek'o čuda da se dese. Jednom si rekla, nisi porekla, da sam za tebe jedini, mene si zvala, a srce dala, drugome da ga isprosi. A srce dala drugome da ga isprosi ko bi rek o cuda da se dese pa miljacka mostove odnese da ne mogu tebi doc da ne mogu ulicom ti proc . Stihovi ko bi reko čuda da se dese, pa da miljacka mostove odnese inspirirali su ekipu na tviteru, a mnogi se šale da je halid bešlić . Ko bi reko` cuda da se dese da miljacka mostove odnese da ne mogu tebi doc` da ne mogu ulicom ti proc`. 'ko bi reko čuda da se dese | d g g/f# | pa da miljacka mostove odnese | em am | 2x

Ko bi rek'o čuda da se dese. Jednom si rekla, nisi porekla, da sam za tebe jedini, mene si zvala, a srce dala, drugome da ga isprosi. Jednom si rekla nisi porekla da sam za tebe jedini mene si zvala a srce dala drugome da ga . Ko bi rek'o cuda da se dese, . Ja sve ove noći, cekam kad ćeš doći

Ko bi reko` cuda da se dese da miljacka mostove odnese da ne mogu tebi doc` da ne mogu ulicom ti proc`. Dritan Abazovic Zapevao Ko Bi Rek O Cuda Da Se Dese Da Miljacka Dps Odnese Video 27 12 2021 Sputnik Srbija
Izfor : cdnn1.img.rs.sputniknews.com
Ko bi rek'o čuda da se dese. Ko bi rek'o cuda da se dese, . Jednom si rekla nisi porekla da sam za tebe jedini mene si zvala a srce dala drugome da ga . Ko bi reko` cuda da se dese da miljacka mostove odnese da ne mogu tebi doc` da ne mogu ulicom ti proc`. 'ko bi rek'o čuda da se dese, pa miljacka mostove odnese da ne mogu tebi doć', da ne mogu ulicom ti proć. A srce dala drugome da ga isprosi ko bi rek o cuda da se dese pa miljacka mostove odnese da ne mogu tebi doc da ne mogu ulicom ti proc . Jednom si rekla, nisi porekla, da sam za tebe jedini, mene si zvala, a srce dala, drugome da ga isprosi. Mene si zvala, a srce dala drugome da ga isprosi.

Jednom si rekla, nisi porekla, da sam za tebe jedini, mene si zvala, a srce dala, drugome da ga isprosi.

Ko bi rek'o čuda da se dese. 'ko bi reko čuda da se dese | d g g/f# | pa da miljacka mostove odnese | em am | 2x Ja sve ove noći, cekam kad ćeš doći A srce dala drugome da ga isprosi ko bi rek o cuda da se dese pa miljacka mostove odnese da ne mogu tebi doc da ne mogu ulicom ti proc . Jednom si rekla, nisi porekla, da sam za tebe jedini, mene si zvala, a srce dala, drugome da ga isprosi. Jednom si rekla nisi porekla da sam za tebe jedini mene si zvala a srce dala drugome da ga . Ko bi rek'o čuda da se dese. Ko bi reko cuda da se dese,pa miljacka mostove odnesa, da ne mogu tebi doc',da ne mogu ulicom ti proc'. 'ko bi rek'o čuda da se dese, pa miljacka mostove odnese da ne mogu tebi doć', da ne mogu ulicom ti proć. Ko bi reko cuda da se dese lyrics. Stihovi ko bi reko čuda da se dese, pa da miljacka mostove odnese inspirirali su ekipu na tviteru, a mnogi se šale da je halid bešlić . Da ne mogu tebi doć' da ne mogu ulicom ti proć' ko bi rek'o čuda da se dese Ko bi rek'o cuda da se dese, .

Ko Bi Reko Cuda Da Se Dese / Ko Bi Reko Cuda Da Se Dese Miljacka Puna Riba Crna Hronika Bih / Jednom si rekla nisi porekla da sam za tebe jedini mene si zvala a srce dala drugome da ga .. Mene si zvala, a srce dala drugome da ga isprosi. Da ne mogu tebi doć' da ne mogu ulicom ti proć' ko bi rek'o čuda da se dese Jednom si rekla nisi porekla da sam za tebe jedini mene si zvala a srce dala drugome da ga . Ko bi rek'o čuda da se dese. A srce dala drugome da ga isprosi ko bi rek o cuda da se dese pa miljacka mostove odnese da ne mogu tebi doc da ne mogu ulicom ti proc .

Post a Comment for "Ko Bi Reko Cuda Da Se Dese / Ko Bi Reko Cuda Da Se Dese Miljacka Puna Riba Crna Hronika Bih / Jednom si rekla nisi porekla da sam za tebe jedini mene si zvala a srce dala drugome da ga ."